Dansk​  Dansk

TEAMET

JACK HINDBORG

SENIORKONSULENT OG CEO

Jack Hindborg har arbejdet med leder- og teamudvikling siden 1997 og er i dag leder af ILTIHOUSE. Han har været i Slædepatruljen Sirius og søværnets frømandskorps. Jack har gennem mange års arbejde med ledelses- og medarbejderudvikling udviklet logiske, praktisk anvendelige og inspirerende paralleller til brug i erhvervslivet.

Mail: jack@iltihouse.dk​

LOTTE SLIGTING STANNIUS

SENIORKONSULENT

Lotte er oprindelig uddannet geolog og har tidligere arbejdet som projektleder i både den offentlige og private sektor. Efter 2009 har hun videreuddannet sig i ledelse og stresshåndtering og har specialiseret sig i individuel ledersparring og stresscoaching. Lottes opgaver i ILTIHOUSE består fortsat af ledersparring og stresscoaching, samt afholdelse af kurser, bl.a. i stresshåndtering og stressforebyggelse.

Mail: lotte@iltihouse.dk

JANUS KLEEMANN

SENIORKONSULENT

Janus har gennem de sidste 10 år arbejdet med udviklings- og læringsforløb i forbindelse med forandringsprocesser, organisationsudvikling, leder og medarbejderudvikling altid med en rød tråd og direkte relation til det daglige arbejde. Omdrejningspunkterne er fokus på adfærd og den aktive praktiske tilgang, medhenblik på optimering og forståelse for fællesmål. Janus har en baggrund som leder, management konsulent, klatrer og rockmusiker. Uddannelsesbaggrund er MBA, MHD og proceskonsulent fra Evan-Jones intl.

Mail: janus@iltihouse.dk​

RIKKE TJUSTRUP

SENIORKONSULENT

Rikke Tjustrup har en bachelor i uddannelsesvidenskab, samt en master i læring og forandringsprocesser.

Rikke er fuldt opdateret på alle effektive værktøjer, der skaber fremdrift i forandringer, med særligt fokus på meningsskabelse og motivation. Dette gør Rikke gennem inspirerende og implementerende workshops samt løbende sparring.

Rikke har tidligere arbejdet med rekruttering, projektledelse indenfor onboarding, teamledelse i Røde Kors, samt løbende rådgivet virksomheder igennem forandringsprocesser.

Mail: rikke@iltihouse.dk

LOUIS TROLLE

SENIORKONSULENT

Louis Trolle er aktiv på kandidatuddannelsen Cand.Merc.Psyk på CBS. Louis har dermed en stærk forståelse indenfor spændingsfeltet mellem økonomi og psykologi, herunder ledelse, forandringsprocesser, implementering, motivation og kommunikation. Kort sagt – menneskelige ressourcer i virksomheder. Han har 4 års erfaring fra organisationen True North som leder, facilitator og underviser. Louis er coach-uddannet, har stor faglig viden indenfor læringssystemer og holder desuden foredrag om hjernen og personlig performance.

Mail: louis@iltihouse.dk

RENÉ JØRGENSEN

SENIORKONSULENT

René Jørgensen er uddannet fotograf. Derudover har han i en årerække været tilknyttet det socialpædagogiske arbejde omkring udsatte unge. René har endvidere arbejdet med leder og teamtræning siden år 2000. 

Mail: konsulent@iltihouse.dk

JØRN MARTIN BANK

BESTYRELSESFORMAND

Jørn Martin Bank er bestyrelsesformand ILTIHOUSE og deltager aktivt i virksomhedens drift. Han har været i

Slædepatruljen Sirius og efterfølgende arbejdet med ledelse og consulting i ind- og udland. Han er MBCS og CITP fra London og er til daglig professionel bestyrelsesformand.

Mail: jm.bank@bb3.dk

FREELANCEKONSULENTER