Dansk ​ Dansk

Engelsk  English

Dansk​  Dansk

TEAMET

JACK HINDBORG

SENIORKONSULENT OG CEO

Jack Hindborg har arbejdet med leder- og teamudvikling siden 1997 og er i dag leder af ILTIHOUSE. Han har været i Slædepatruljen Sirius og søværnets frømandskorps. Jack har gennem mange års arbejde med ledelses- og medarbejderudvikling udviklet logiske, praktisk anvendelige og inspirerende paralleller til brug i erhvervslivet.

Mail: jack@iltihouse.dk​

LOTTE SLIGTING STANNIUS

SENIORKONSULENT

Lotte er oprindelig uddannet geolog og har tidligere arbejdet som projektleder i både den offentlige og private sektor. Efter 2009 har hun videreuddannet sig i ledelse og stresshåndtering og har specialiseret sig i individuel ledersparring og stresscoaching. Lottes opgaver i ILTIHOUSE består fortsat af ledersparring og stresscoaching, samt afholdelse af kurser, bl.a. i stresshåndtering og stressforebyggelse.

Mail: lotte@iltihouse.dk

RENÉ JØRGENSEN

SENIORKONSULENT

René Jørgensen er uddannet fotograf. Derudover har han i en årerække været tilknyttet det socialpædagogiske arbejde omkring udsatte unge. René har endvidere arbejdet med leder og teamtræning siden år 2000. René har særlige kompetencer indenfor:

Mail: konsulent@iltihouse.dk

PERNILLE HINDBORG

BACKOFFICE OG MARKETING

Pernille er uddannet indenfor administration, og har tidligere været ansat på LørdagsAvisen i Køge, hvor hun arbejdede med salg og grafisk opsætning. Pernilles opgaver i ILTIHOUSE er at skabe og vedligeholde den visuelle identitet, samt div. backoffice opgaver og markedsføring.

Mail: kontakt@iltihouse.dk​

JØRN MARTIN BANK

BESTYRELSESFORMAND

Jørn Martin Bank er bestyrelsesformand ILTIHOUSE og deltager aktivt i virksomhedens drift. Han har været i

Slædepatruljen Sirius og efterfølgende arbejdet med ledelse og consulting i ind- og udland. Han er MBCS og CITP fra London og er til daglig professionel bestyrelsesformand.

Mail: jm.bank@bb3.dk

FREELANCEKONSULENTER